02-04-09

We zijn al donderdag !

Na een rustige nacht rinkelde de wekker opnieuw om 7u30. Het viel ons op dat sommige kinderen het deze ochtend een beetje moeilijker hadden om wakker te worden... Gelukkig stond er een heerlijk ontbijt te wachten met hagelslag, confituur, choco of salami. Momenteel poetsen we onze tanden en maken we ons klaar voor de nieuwe activiteit.

Het 5de van Asper doet ditmaal James & co, het 6de van Asper gaat op garnalenjacht en Baaigem stapt richting Fort Napoleon.

Deze middag staan er frietjes met stoverij op het menu ! Ciao ciao !

09:20 Gepost door Dirk Meester in Algemeen | Permalink | Commentaren (15) |  Facebook |

Commentaren

Jana Dag Jana, we zijn steeds nieuwsgierig om het verslag te lezen van de dag en jullie foto's te zien.
Jullie zijn blijkbaar allemaal volleerde kunstenaars
geworden en zo te zien hebben jullie zich gisteren goed geamuseerd. De juffen leggen jullie nogal in de watjes hé ? Profiteer nog maar van jullie laatste 2 dagen en we zijn blij dat we u morgen mogen terug zien. Dikke zoen van mama, papa en JuliekeX

Gepost door: Kurt , Hyacintha en Julie | 02-04-09

Hallo Bjarne,
Het ziet er daar superleuk uit! Jullie hebebn waarschijnlijk een hele leuke vakantie samen.
Maar er nog een leuke laatste avond van, met een echte superleuke fuif.
Liefs mama papa en Arvid

Gepost door: Bjarne Glorieus | 02-04-09

bonne journée a fort napoléon,plein de soleil,je t'embrasse chérie

Gepost door: omer | 02-04-09

t.a.v Ebert Vanderschueren Dag Ebert,
hoe is het daar? Jullie hebben veel geluk met het weerke he!
Heb van uwen moetie gehoord dat je vanavond fuif hebt,
laat u daar maar eens goe gaan he en als ge een mooi zeemeerminneken tegenkomt moet ge u niet inhouden een toeske te geven he.
Ale nu ist uwen toer eens een bericht weer te sturen of een briefke eh.
ps : als ge naar de vismijn gaat moogt ge mij ook altij een zeemeerminneken meebrengen eh.
Greetz Tom

Gepost door: Tom Pieters | 02-04-09

t.a.v.Ebert Vanderschueren Dag mijn scheetsen
Hoe is het daar ? Weet je wat ik denk?Dat de jongens van 5 en 6 uit Baaigem zich verstoppen als er foto's genomen worden .De meisjes kennen er wel iets van om te poseren .Van die zeemeermin voor Tom moet je zeker doen ,want ik denk dat hij anders aan geen lief zal geraken .Voor u is het nog een beetje te vroeg.Dikke kusjes op je klein neusje van je liefste tante Bien

Gepost door: Ebert Vanderschueren | 02-04-09

stilletjes 5 en 6
Wat een saaie studie in Baaigem zonder jullie en de 2 uren duren zooooo lang .Goed dat jullie maar een weekje weg zijn want ik mis jullie.groetjes Sabine

Gepost door: studieblijvers Baaigem | 02-04-09

Hallo Aline, bedankt voor het kaartje.
Zo te zien is het daar superleuk. Geniet vanavond van de fuif en ... niet té zat hé. Nog een fijne dag en tot morgen in Baaigem.( Lady zit al vol ongeduld te wachten aan het hekken)
mama, papa, Liesbeth, mémé en LADY

Gepost door: voor Aline | 02-04-09

hoi samuel, al aan de laatste avond toe. Fuif maar goed deze avond en geniet er nog maar van samen met het zonnetje. Hele leuke en toffe activiteiten. Zie bij sommige al kleine oogjes. De groetjes aan iedereen en de collega's. zoentjes van mama broer en zus. En laat de beentjes maar zwieren en zwaaien.

Gepost door: voor samuel, | 02-04-09

aan Shimanto Vanavond zeefuif, laat je dan eens goed gaan, want dansen kan je goed en het is zoveel leuker samen met je leeftijdsgenootjes.
Vergeet de gel voor je haar niet hé !
Begin er echt naar uit te kijken dat je weer naar huis komt, alhoewel jij er zeker best nog wel een weekje zal willen bijdoen als het kon. Het belangrijkst is dat jullie een zéér fijne tijd hadden en die herinneringen meeneemt voor het leven. Als die wat zouden vervagen zullen de foto's alles wel weer opfrissen en mooie foto's zijn er al. Die van jou moeten er ook nog bij vermoed ik. Ben echt benieuwd wanneer je thuiskomt, je zal zoveel te vertellen hebben. Het wordt echt moeilijk om nog een dag te moeten wachten. Je wii weet ook niet wat er gebeurt, want die heeft ook al een ganse week verlof ;-)
Dikke knuffel en lieve kusjes van moeke en Luc

Gepost door: Moeke en Luc | 02-04-09

dag pieter
Het is idd al donderdag! De tijd gaat razendsnel voorbij! Zeker als het plezant is! Het is hier o zo rustig zonder jou, maar we hebben je toch hard gemist! We zijn blij dat we je morgen terug zien hoor!
Groetjes mama

Gepost door: Mama van Pieter Baele | 02-04-09

aan Tom (6e lj. Asper) Hallo Tommeke,
het einde van de week komt al weer in zicht. Profiteer nog van de laatste zonnige uren daar aan 't zeetje.
Wij zullen je morgen met open armen terug opwachten.
Alvast een grote merci voor alle begeleiders, proficiat voor de manier waarop jullie deze week voor onze kinderen gezorgd hebben. Het ziet er allemaal heel boeiend en leuk uit.

Gepost door: Danick, Martine en Nathalie | 02-04-09

Shimanto Vanavond zal wel supper leuk zijn, dansen kan je heel goed! Laatste avond! Geniet er van. Morgen zal wel ook nog een mooie dag zijn, boven 20 graden! Zie je zaterdag op de footbal match en luisteren veel van je toffe dagen. Groetjes aan iederen. Dikke kus van Papa, Snoepy en Yanake.

Gepost door: Papa van Shimanto | 02-04-09

Voor Egon We lezen dagelijks hoe goed jullie het stellen en geef de juf maar een dikke kus dat ze deze zeeklas gelegd heeft op de mooiste week van het jaar ;-)
En zo'n lekker eten dat jullie krijgen. Dat is ook wel goed, zeker gezien de zeelucht jullie honger wel zal aanscherpen.
We verlangen ook met zijn allen om je terug thuis te zien (hoewel de meisjes dit hier niet luidop durven zeggen, hoor).
Geniet nog van de laatste nacht en dag aan zee en aan allen een behouden thuiskomst.

PS Natasha brengt je morgen naar huis.

Gepost door: Henk en Mieke | 02-04-09

voor Jules Geernaert Dag Jules. Opa zit hier gebroken door gazon en mos. Oma en de werkster hebben mijn bibliotheek een jaarlijkse stofbeurtbeurt gegeven. Moet ik steeds wat stilletjes naar mijn hoofd krijgen.Maar ja, wat wilt ge ? Heeft Giles al een bericht gestuurd ? Dat zal dan wel komen. Tot ...? morgen

Gepost door: aan Jules Geernaert | 02-04-09

Dag scheetjes zien jullie er allemaal bruin uit ?
xxx van Rueze drol p.s. jullie zijn allemaal drolletjes
prrrt

Gepost door: Drolletje | 03-04-09

De commentaren zijn gesloten.