01-04-09

Woensdag

Daar zijn we terug met een beetje nieuws ! Na het middageten (kip met curry, groenten en rijst... én als toetje chocomousse) namen we met z'n allen de kusttram richting Oostende stad. We stapten af aan Oostende station en trokken per klas op ontdekkingstocht !

Weten jullie dat er mooie plezierbootjes in de haven van Oostende liggen ? Weten jullie ook dat de Mercator niet op zijn normale stekje lag ? Weten jullie ook dat we de Amandine wèl gezien hebben ? Weten jullie ook dat we garnaaltjes pelden en oppeuzelden ? Weten jullie ook dat we prachtige foto's namen ? Weten jullie ook dat we 'dikke Matille' gezien hebben ? Weten jullie ook dat Oostende een bloemenuurwerk rijk is ? Weten jullie ook dat we een ijsje aten ??? JAJA !!! Lekker !!! Weten jullie ook de we even mochten shoppen ? Weten jullie ook dat we door de Koninklijke Gaanderijen paradeerden ? Weten jullie ook dat Leopold II op zijn paard zit en de zee in de gaten houdt ? Weten jullie dat we een uiterst boeiende en leerrijke namiddag achter de rug hebben ? Weten jullie dat we eveneens een plonske genomen hebben in het plaatselijke zwembad ? Weten jullie ook dat dat zwembad gevuld is met zou water ?

Weten jullie ook dat de kinderen momenteel aan het smullen zijn en dat ik ook reuzehonger heb... Dus...Ik laat jullie... Misschien tot straks !

19:10 Gepost door Dirk Meester in Algemeen | Permalink | Commentaren (11) |  Facebook |

Commentaren

hey, dag Jules (dikke vriend van mij).
ik zie en hoor dat je je zo goed amuzeert.
Het is nu half acht en mama is nog niet thuis (vreed hé).
De foto's zijn wel dik in orde.
Ik ga je laten. Doe dat nog goed verder en ik zie je graag.

Papa


Gepost door: Mama en papa | 01-04-09

jonathan debosschere 5LO Asper Hoi Jonathan
We zijn zonet eens gaan kijken naar de foto's. Het ziet er niet leuk maar suuuuuppppeeerrrleuk uit! We zijn hier allevier stikjaloers. Geniet maar samen met je vrienden van het zonnetje en de zee!
Nog heel veel plezier en geniet er maar nog van. Binnenkort willen we ook de verhalen eens horen.
Groetjes
Wim en Martine en Stijn en Sara

Gepost door: sara en stijn | 01-04-09

benjamin debosschere 6LO Asper Hoi Benjamin
We hebben zonet de foto's gezien. Amai we zijn hier allemaal heeeeeeel jaloers op jou en je broer. Jullie kunnen lekker van de zee en de zon genieten. Zo te zien hebben jullie al leuke uitstappen gedaan. Stijn gaat morgen voor twee dagen naar Mons. Binnenkort kunnen jullie de verhalen uitwisselen.
Heel veel plezier nog en geniet nog verder met al je vrienden.
Heel veel groeten van Martine en Wim en Stijn en Sara

Gepost door: sara en stijn | 01-04-09

hey,
alles goe daar ?
al veel gedaan ?
en ist beetje leuk ?
keb al veel foto's gezien ma meestal stade op de achtergrond
ale byéé
matthias

Gepost door: voor samuel, | 01-04-09

Shimanto Dag Lieveke, Yana vind je foto's ook veel leuk! Geniet veel er van. Wij zien je graag. Dikke kus van Papa, Snoepy en Yana.

Gepost door: Papa van Shimanto | 01-04-09

Aan Fatima hallo,Fatima(mijn lief meisje).
'k Zie aan de foto's dat je weer een toffe dag achter de rug hebt.En ga je vanaf nu vis eten?Lekker hé!We hebben vandaag je kaartje ontvangen.Je zal wat te vertellen hebben hé. 'k Ga u nu laten en maak er weer een toffe dag van.DIKKE KUS VAN JE MAMA.

Gepost door: mama Nathalie | 01-04-09

Dag Niek Weet je dat we een beetje jaloers zijn?Het is daar precies kei-cool h!Geniet ervan en nen dikke knuffel van ons en een poot van neroken!

Gepost door: Mama, Johan en Nero | 01-04-09

Amaikes, het lijkt daar idd vakantie! Jullie hebben het daar heel erg naar jullie zin blijkbaar. En met dit goede weer...heerlijk... Ben toch een beetje jaloers zulle. Gelukkig is het volgende week echt vakantie, dat verzacht de pijn een beetje :-)
Het is hier op de speelplaats wel rustig moet ik zeggen...ook wel heerlijk ontspannen toezicht doen! En in de leraarskamer dan! Je hebt geen idee wat voor een verschil dat maakt als die lkrn van 5 en 6 er niet zijn! Elke middag een aperitiefje erbij...vestigingsverantwoordelijke van lager is er niet dus we kunnen ons net iets meer permitteren hé :-)

Geniet er nog maar van zou ik zo zeggen maar ja dat zal niet mankeren!

Vele groetjes uit Aspra en tot vrijdag collega's!

Gepost door: juf sylvie | 02-04-09

Voor Shimanto Amaai zeg weer zo'n mooi fotoverslag! Echte garnaalvissers op het strand, dat was leuk zeker? Zou zoiets ook wel eens willen doen. En heb je wat gevangen of waren de garnalen jullie te slim af?
Het lijkt wel dat jullie elke dag ijsjes eten :-)
nog 2 dagen te gaan, geniet ervan zo dat je veel kan vetellen als je thuiskomt. Je kaartje is gisteren aangekomen. Mooi verblijf waar jullie zijn.
kan bijna niet wachten tot vanavond om te kunnen zien wat jullie vandaag allemaal beleefd hebben.
veel plezier.

Gepost door: Moeke en Luc | 02-04-09

oma en opa En wat zijt ge vandaag, donderdag, zo allemaal aan het uitspoken ? 't Zal daar alleszins prettiger zijn, dan opa hier , die een gevecht aan het leveren is tegen de gazon en, vooral, het vele mos. Ook de laurierboom uitgedaan. Hij was bevroren. Laat maar vlug iets van U horen, van het ogenblik dat ge thuis komt. Groet en dankt juffen en meesters vanwege
oma en opa .

Gepost door: aan Jules Geernaert | 02-04-09

Laura, jouw ijsje zag er super lekker uit! Veel dansplezier op het galabal vanavond! Groeten aan kids en juffen en tot morgen.

Grote knuffel van de thuisblijvers

Gepost door: Laura Englebert | 02-04-09

De commentaren zijn gesloten.