31-03-09

Dinsdagnamiddag en -avond

Na een korte siësta, stonden we rond 14u00 paraat voor de volgende activiteit. Jullie hadden het waarscchijnlijk wel gemerkt, maar de juffen sleurden héél wat materiaal mee naar Oostende... Wel, vandaag mochten we de materialen van onze strandkoffers volop benutten ! De netjes, doosjes, vergrootglazen en zakjes kwamen goed van pas ! We zochten schelpen en dieren op het strand. Vele verzamelaars haalden hun hartjes op en vonden kokkels, boormossels, krabben, wulken (met honderden !), tepelhoontjes, wenteltrapjes,...

Natuurlijk mochten we ook nog genieten van het strand en de duinen als speelterrein. We bouwden forten en rolden de duinen naar beneden ! Plezier en dolle pret à volonté ! Weet je, we voelen ons hier écht op VAKANTIE ! Enne, we bekennen, we denken weinig aan het werk dat jullie dagelijks verzetten... Wij zijn op zeeklas en genieten met volle teugen ! (Hier spreek ik echt uit naam van onze kinderen !)

Ook het eten is hier superlekker (dat willen we toch ook even vermelden). De kinderen aten deze avond hun buikjes rond met macaronie met hesp en kaas. De liefhebbers konden er eveneens een boterhammetje bij eten.

Met hernieuwde energie speelden we nog een uurtje buiten tot we er toch wel moe van werden.

Ondertussen is de rust terug gekeerd ten huize Duin & Zee. De snoeten en haren zijn netjes gewassen en lekker ruikend kruipen we nog even bij de juf op de kamer voor een verhaal. Ons bedje zal ons deugd doen ! Slaap lekker allemaal !

20:59 Gepost door Dirk Meester in Algemeen | Permalink | Commentaren (9) |  Facebook |

Commentaren

Voor Shimanto Dat is zeker telepathie, we aten hier ook macaroni met hesp en kaas. Kan toch geen toeval zijn hé ;-)

Gepost door: Moeke en Luc | 31-03-09

hallo zus, hier je broer .Ik ben wel blij dat ik mijn mama eens niet moet delen met jou. Dat het maar rap vrijdag is . Vergeet mijn geschenkje niet hé!
Groetjes broer Massimo

Gepost door: MASSIMO | 31-03-09

Voor Jonas Van Rechem Beste Jonas,
Wat een leuke en interessante activiteiten hebben jullie vandaag weer gedaan!
Aan je kledij te zien moet het wel tropisch warm geweest zijn vandaag aan zee :-)
Hier is alles OK.
Nog veel groetjes,
Mama, Papa, poes en konijntje.

Gepost door: papa, mama, kitty en keuntje | 31-03-09

hé, hé wat een leuke ontdekking... jullie waren op bezoek bij 'Napoleon'! hebben jullie zijn geest nog in het fort zien zweven?
Dat ravotten op het strand zal ook wel deugd gedaan hebben! Geniet verder van de zon, het strand en het water.
Groetjes van T.Anne

Gepost door: Voor Benjamin en Jonathan | 31-03-09

dag Fatima Dag Fatima,
hier een mailtje van je mama. Terwijl jij al lang in droomland zit, ben ik een mailtje aan het schrijven .Zo is er al weer een dagje voorbij.En aan de foto's te zien hebben jullie weer een toffe dag achter de rug.'k heb vandaag een brief op de post gedaan voor jou. Er zit een kaartje bij van Margaux en ook een verjaardagskaartje voor Mies. Vergeet niet dat het morgen 1 april.Droom zacht en maak er morgen weer een toffe dag van. Dikke kus van mama ,papa en broer.

Gepost door: mama Nathalie | 31-03-09

eey alineke veel veel veel plezier daar é!!!
En nog vele zonnige groetjs x3 sarah

Gepost door: sarah | 01-04-09

Beste leerkrachte begeleiders ik moet het jullie melden ik kan niet anders. Genietend van de mooie foto's van gisteren is mij iets opgevallen waar deze nacht een echte nachtmerrie van heb gehad, heb liggen draaien en keren. Kortom ik heb een bange nacht gehad en mij steeds weer afgevraagd 'mag ik hen er nu wel mee lastig vallen' maar ik kan niet anders. Wat ik opgemerkt heb is en ik ben ervan overtuigd te wijten aan de opwarming van de aarde. Ik dacht zo bij mijn eigen, nu zijn onze kinderen en leerkrachten nog aan zee en kunnen ze het probleem detecteren, analyseren en daar ben ik vrij zeker van een oplossing vinden.
Zie je de krantenkoppen al "MOS-school behoedt mensheid van de grootste natuurramp aller tijden".
Daarom heb ik beslist ook al zet het een domper op jullie vakantiestemming het jullie te melden.
Is het jullie ook opgevallen dat de horizon er zo scheef bij staat? Geen wonder dat op sommige plaatsen het water hoger komt te staan ;-)

Gepost door: Moeke en Luc | 01-04-09

hallo kim hey kim , hier mama
hoop dat je u beetje amuseert , ja het weer zit zeker mee he .
alle tot vrijdag . de groetjes van meme , tante katrien en kindjes , malika , papa , en ik natuurlijk
tot vrijdag daaaaaaaaaaaaag

Gepost door: kimberly | 01-04-09

aan de leerkrachten Nu reeds véél dank voor de begeleiding, de animatie, het véle gerief en de inzet.
Families Geernaert en Gerard.

Gepost door: oma en opa Gerard | 01-04-09

De commentaren zijn gesloten.