30-03-09

Onze eerste avond

Hier zijn we nog eens terug ! Na de lekkere maaltijd hebben we ons flink uitgeleefd op het voetbalveld. Sommigen hielden het liever wat rustiger en knutselden binnen met juf Marijke. We genoten van de prachtige avond terwijl de zon zachtjes zakte. De hemel kleurde rood en we verzamelden voor de tocht van het licht.

Een man vertelde een bizar verhaal... We seinden morse naar elkaar en de kinderen veroverden 'Le cercle du phare'. Bedoeling was dat de kinderen als echte Oostendenaars de duinen in kropen en al sluipend het licht veroverden. De juffen speelden echte Duitsers en beschemden hun lamp, al was dat niet zo simpel...want ze verwisselden hun jassen !!!

Uiteindelijk zetten we koers richting Lange Nelle waar we het geheim van het pentagram te weten kwamen ?! Het geheim zal echter altijd een geheim blijven...

En toen ging het licht uit, maar dat van de Lange Nelle nog lang niet !

Slaap lekker !!!

23:35 Gepost door Dirk Meester in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

voor Fatima Hallo Fatima,
zo te zien heb je al een plezante dag achter de rug.Het weer voor deze week is iedere dag een beetje warmer.Jullie hebben geluk ,he!Geniet en maak er een leuke week ervan. Groetjes van Massimo,papa en een dikke kus van mama.

Gepost door: FATIMA&MASSIMO | 30-03-09

voor Jana Hallo Jana,
wat een prachtweek hebben jullie daar weer. We zien dat jullie zich daar goed amuseren en dat jullie al veel gezien en bijgeleerd hebben. Profiteer er nog
maar van voor de rest van de week, want het wordt
nog stralend weer. Vele groetjes en kusjes van mama, papa en Julie die u enorm mist.

Gepost door: Kurt , Hyacintha en Julie | 31-03-09

De commentaren zijn gesloten.